Rulouri aluminiu

Rulouri exterioare aluminiu Bucuresti, preturi rulouri exterioare, rulouri exterioare pvc, rulouri exterioare Ilfov, modele rulouri exterioare, oferta rulouri exterioare

Sistemele de rulouri exterioare din aluminiu asigura protectie impotriva intemperiilor si a „musafirilor nepoftiti”.
Ruloul exterior se comporta ca un sistem antiefractie, asigurand o bariera termica si fonica de calitate.
La actionarea ruloului aveti posibilitatea alegerii intre diverse moduri : actionarea motorizata prin orice tip de comanda, antrenarea cu manivela sau modul clasic de actionare.

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu plasa tip rulou antiinsecte incorporata in caseta ruloului. In acest caz ghidajul ruloului are doua canale, unul pentru lamele si altul pentru plasa.

Rulourile exterioare, fie ele aplicate sau suprapuse, cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte, cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.
Tamplaria PVC in combinatie cu geamul termopan asigura o bariera termica ridicata a spatiilor construite fata de mediul exterior dar, din cauza razelor de soare directe, aceasta bariera devine ineficienta. Rulourile exterioare vin in ajutorul tamplariei, creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata, atat vara cat si iarna.

Rulourile exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Rulourile suprapuse sunt concepute sa fie montate o data cu tamplaria si au caseta fixata deasupra tamplariei.

Rulourile aplicate sunt rulourile cele mai des intalnite datorita conceptiei constructive foarte simple care permite montarea in diverse moduri cerute de particularitatile fiecarui spatiu in parte. Rulourile sunt executate in totalitate din aluminiu.

Aluminiul, cu proprietatile sale anticorozive, vopsit in camp electrostatic permite o curatare si intretinere usoara precum si o utilizare indelungata. Culorile in care se pot confectiona rulourile, pentru a se potrivi cu tamplaria PVC, sunt variate, cu accent pe culorile: alb, maro deschis (RAL 8014), maro inchis (RAL 8019), stejar auriu, nuc, mahon, stejar inchis, crem, verde, galben, argintiu, gri, gri-antracit sau alte coduri RAL.

ASIGURAM MASURATORI, TRANSPORT SI MONTAJ IN BUCURESTI SI ILFOV